Filtre Produse Filtre Produse

Categorii Categorii

Aparate electrice

270.00 lei (Include TVA)
Favorite
400.00 lei (Include TVA)
Favorite
374.00 lei (Include TVA)
Favorite
310.00 lei (Include TVA)
Favorite
385.00 lei (Include TVA)
Favorite
380.00 lei (Include TVA)
Favorite
187.00 lei (Include TVA)
Favorite
660.00 lei (Include TVA)
Favorite
319.00 lei (Include TVA)
Favorite
395.00 lei (Include TVA)
Favorite
150.00 lei (Include TVA)
Favorite
561.00 lei (Include TVA)
Favorite
650.00 lei (Include TVA)
Favorite
280.00 lei (Include TVA)
Favorite
121.00 lei (Include TVA)
Favorite
231.00 lei (Include TVA)
Favorite
121.00 lei (Include TVA)
Favorite
163.90 lei (Include TVA)
Favorite
13.20 lei (Include TVA)
Favorite

Intr-un salon de manichiura si pedichiura se folosesc produse profesionale de calitate, astfel incat sa se satisfaca cerintele si nevoile clientelor. Printre aparatura si ustensilele folosite se numara: gelurile uv, substantele acrilice, pensulele speciale pentru constructia unghiilor si realizarea modelelor, trusele de manichiura si kiturile profesionale, ustensilele din plastic, lemn, material textil, metal, dr si aparate electrice manichiura. Toate aceste produse faciliteaza realizarea unor manichiuri de exceptie si pun in valoare profesionalismul, dexteritatea si talentul manichiuristelor.

Printre aparate electrice manichiura folosite se numara lampa uv, lampa cu led, sterilizatoarele cu bile de quartz sau cu raze uv, freze pentru manichiura si aspiratoare. Lampa uv se foloseste pentru uscarea gelurilor uv, cat si a ojelor si a lacurilor de finisare. Lampile au becuri de capacitati diferite, incepand de la 4 pana la 54 watti. Lampile profesionale pentru saloane au 36 de watti, iar cele pentru incepatori 9 sau 12 watti. Intensitatea luminii duce la uscarea mai rapida sau mai inceata a unghiilor. Uscarea cu ajutorul lampei uv previne microbii si bacteriile sa apara pe suprafata unghiei si sub unghiei, astfel incat sa cauzeze infectii si micoze. O alternativa mai costisitoare si inovatoare a lampei uv este cea cu led. Lampile cu led sunt perfecte pentru o manichiura in graba, deoarece usuca extrem de repede pana si cel mai complicat gel uv. Becurile unei astfel de lampi au o durata de viata foarte mare, astfel ca nu trebuiesc schimbate decat n cazuri de maxima necesitate. Lampile sunt destul de mari, avand loc pentru uscarea unghiilor de la ambele maini sau doar de la una. Aceasta aparatura este dotata cu senzori de miscare, in momentul in care unghiile sunt introduse in lampa, aceasta aprinzandu-se.

Frezele electrice sunt aparate electrice manichiura care merg mana in mana cu aspiratorul. Frezele sunt folosite pentru taierea cuticulelor, reaizarea formei constructiei cu gel, scurtarea sau nivelarea unghiei cat si finisarea acesteia. Frezele au capuri de schimb, acestea reprezentand mici pile de tip freza lata sau ingusta cu diamant sau freza tip pila banda. Frezele pot fi intretinute foarte usor, fiind dezinfectate cu spray-uri speciale. Aspiratoarele de manichiura au o absorbtie foarte mare, acestea putand curata praful de gel lasat in urma pilirii fine a unghiei construite, resturile de substante, bucatile de tipsuri sau piele moarta. Aspiratorul poate fi prevazut cu unul sau mai multe ventilatoare si face realizarea manichiurii mult mai usoara.