Geluri UV de constructie pentru unghii mereu frumoase si ingrijite!

25/04/2017

Constructia unghiilor cu geluri UV profesionale reprezinta solutia ideala pentru a obtine o manichiura perfecta, care rezista in timp si se remarca prin aspect fermecator. Unghiile cu gel sunt realizate cu ajutorul tipsurilor sau a sabloanelor, obtinandu-se astfel o extensie a unghiei naturale cu forma ce difera in functie de preferinte.

http://www.girlsgocrazy.info/wp-content/uploads/2013/10/sfaturi-ingrijirea-unghiilor.jpgIndiferent daca ai ales sa iti aplici unghiile in propriul camin sau ai de gand sa iti deschizi un salon de infrumusetare, achizitioneaza tipurile necesare de geluri UV, fiecare fiind folosit pentru indeplinirea anumitor pasi in procesul de realizare al unghiilor.Pe langa gelul UV de baza, care se aplica in strat subtire dupa ce se usuca agentul de adeziune, si gelul UV de camuflaj, cu rol in acoperirea imperfectiunilor de pe patul unghial, mentionam si gelul UV de constructie, acesta fiind produsul folosit pentru actuala realizare a unghiilor. De asemenea, in manichiura se folosesc si geluri UV 3 in 1 (gel de baza + gel constructie + gel de luciu), geluri pentru french, geluri colorate, si geluri pictura.Gelurile de constructie sunt produse esentiale in realizarea unghiilor cu gel impecabile si cu aspect superb. Acestea se aplica cu ajutorul unei pensule speciale pe unghia naturala si se usuca in aproximativ 2-4 minute cu ajutorul unei lampi UV. Ele au o consistenta destul de vascoasa si o putere de acoperire optima, fara sa afecteze in vreun fel suprafata unghiei naturale.Pentru obtinerea rezultatului dorit, iti recomandam sa folosesti un gel de constructie de calitate superioara, care sa nu se dezlipeasca de pe unghie. Alege produsele care se adapteaza preferintelor si necesitatilor tale din magazinul nostru online pentru a avea garantia unei manichiuri impecabile. Iti punem la dispozitie geluri UV de constructie de la branduri cunoscute pe piata internationala, respectiv CCN, Lila Rossa, Base One (Silcare) si nded.Daca iti doresti unghii cu gel transparent, aplica gel UV constructie nded. Autonivelant si usor de modelat, acest produs se poate aplica atat pe unghiile false cat si pe cele naturale, realizand o extensie cu aspect natural al patului unghial. Mai mult, acest gel UV mascheaza imperfectiunile unghiei naturale, asadar vei obtine rezultatul dorit cu un produs de calitate, disponibil la un pret avantajos in magazinul nostru online de produse cosmetice

http://www.buymag.ro/images/thumbnails/440/440/detailed/7/Gel_uv_de_constructie_nded_15ml_Transparent_Vascos.jpg?t=1490054559Pentru doamnele si domnisoarele care vor sa obtina unghii cu gel cu aspect fabulos, recomandam, de asemenea, un alt produs de la acest producator. Realizeaza constructie unghii cu gel UV nded roz laptos, disponibil la ambalaj de 15 ml si cu timp de uscare la lampa UV / LED de 2 - 3 minute. Este usor de modelat si vascos, asadar se poate utiliza atat pe unghiile false, cat si pe cele naturale.

http://www.buymag.ro/images/thumbnails/440/440/detailed/7/Gel_uv_de_constructie_nded_15ml_Roz_Laptos.jpg?t=1490054559Atentie, nu uita sa urmaresti toti pasii necesari realizarii unei manichiuri unghii cu gel! Astfel, inainte de a aplica gelul UV de constructie, fii sigura ca ai folosit primer si gel de baza.Procesul de constructie a unghiilor cu geluri UV este meticulos, asadar ai nevoie de multa rabdare si atentie. Cu toate acestea, daca vrei obtii rezultatele optime intr-un relativ mai scurt, poti opta pentru geluri UV 3 in 1.Noi iti recomandam sa achizitionezi Gel UV soak off Lila Rossa 3 in 1, transparent si disponibil in ambalaj de 15 ml. Este autonivelant si usor de modelat, insa procesul de aplicare al acestui produs pe unghiile naturale sau false este mai simplu si evident, mai rapid. Dupa ce se pregateste unghia prin indepartarea cuticulelor si pilirea suprafetei, se aplica primer-ul. In momentul in care acesta s-a uscat, se aplica direct gelul UV 3 in 1, fara a mai fi nevoie de un gel de baza.

http://www.buymag.ro/images/thumbnails/440/440/detailed/12/Gel_uv_soak_off_Lila_Rossa_15ml_Transparent_(3_in_1).jpg?t=1490467479Comanda online aceste geluri UV de constructie unghii si vei obtine manichiura dorita chiar in propriul tau camin. Nu uita sa achizitionezi si restul produselor care iti sunt necesare pentru obtinerea unor unghii cu gel impecabile, respectiv lampa UV, primer, role sablon, cleaner, pensule si geluri UV de baza, camuflaj, colorate sau pentru french.