Matrite si stampile pentru unghii Konad, pentru o manichiura wow!

11/04/2017

Mereu preocupate de aspectul nostru, noi, femeile, vrem sa avem fiecare detaliu sub control. Unghiile ingrijite reprezinta un detaliu foarte important in imaginea noastra de zi cu zi, asadar pentru a fi mereu cochete, manichiura este o prioritate.


Daca te-ai plictisit de aspectul dat de oja simpla si vrei sa iti decorezi unghiile in mod sofisticat, in timp extrem de scurt scurt, iti recomandam sa folosesti matrite si stampile pentru unghii Konad.


Usor de folosit si de calitate superioara, produsele Konad sunt ideale pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa realizeze opere de arta in ceea ce priveste manichiura. Chiar daca vrei sa iti decorezi unghiile naturale sau pe cele construite cu tips sau gel, cu matrite si stampile Konad procesul devine extrem de simplu.


Nu uita ca rezultatele dorite le poti obtine doar daca ai in trusa ta de cosmetica o racleta si oja speciala, pentru stampila. Le poti gasi in magazinul nostru online, alaturi de alte produse necesare unei manichiuri excelente.

Iata cateva instructiuni pentru a avea certitudinea ca unghiile tale vor arata mai frumos ca niciodata, dupa decorarea acestora cu stampile si matrite unghii.


1. Indeparteaza atent folia de protectie a modelului de matrita unghii


Indiferent de tipul de matrita unghii ales, in momentul folosirii trebuie inlaturata folia de protectie. Acest lucru iti permite sa aplici oja pentru stampila pe model, ca ulterior sa iti decorezi unghia cu pattern-ul dorit.


Noi iti recomandam sa achizitionezi matrita Konad Collection Image Plate 01, produs ce contine atat modele perfect unei manichiuri french cat si imagini cu fluturi, fructe sau flori. Asadar, de fiecare data cand vrei sa dai un nou aspect unghiilor tale, vei avea de unde alege design-ul perfect.

http://www.buymag.ro/images/thumbnails/440/440/detailed/8/KONAD_Collection_Image_Plate_01.jpg?t=1490054578


2. Aplica cu grija oja pentru stampila pe pattern-ul matritei


Asa cum am explicat mai sus, acest tip de manichiura necesita o oja pentru stampila, ce se aplica pe matrita. Daca nu o ai deja in kit-ul tau de cosmetica, achizitioneaz-o din magazinul nostru online.


Noi iti recomandam sa achizitionezi un kit pentru nail-art care contine 2 oje pentru stampila Konad, o matrita, o stampila pentru unghii si o 1 racleta metalica. Astfel, ai toate elementele necesare pentru o manichiura reusita.

http://www.buymag.ro/images/thumbnails/440/440/detailed/9/Kit_Nail_Art_Konad_Fancy_III_SN-FSK03_ftg0-7t.jpg?t=1490054606


3. Folosind racleta, indeparteaza oja dispusa in exces pe matrita pentru unghii


Imediat ce ai aplicat stratul de oja peste modelul de pe matrita unghii, elimina oja in exces cu ajutorul unei raclete printr-o miscare liniara. Pe matrita va ramane colorat doar pattern-ul pe care doresti sa il folosesti in decorarea unghiilor.


4. Imprima modelul dorit pe stampila pentru unghii, printr-o miscare circulara pe matrita achizitionata


Este timpul sa imprimi modelul de pe matrita pe stampila pentru unghii. Deoarece stampilele folosite in manichiura nu au o suprafata plata, va trebui sa treci cu cea pe care o detii peste suprafata matritei, cu ajutorul unei miscari circulare. Daca pattern-ul ramane imprimat pe stampila, totul este perfect!


Vrei sa achizitionezi o noua stampila unghii Konad? Cea din imagine este potrivita pentru realizarea manichiurii, asadar o poti achizitiona chiar acum, la reducere de Paste!5. Decoreaza-ti unghia cu modelul ce se gaseste acum pe stampila, efectuand o miscara de rotatie


Ultimul pas consta in decorarea propriu-zisa a unghiei, cu modelul imprimat pe stampila. Acest lucru este foarte simplu, realizandu-se printr-o miscare circulara, de la stanga la dreapta sau invers, in functie de preferintele tale.