Filtre Produse Filtre Produse

Categorii Categorii

Dotari Saloane

Reducere 27%
1,099.00 lei 799.00 lei (Include TVA)
Favorite
310.00 lei (Include TVA)
Favorite
230.00 lei (Include TVA)
Favorite
1,650.00 lei (Include TVA)
Favorite
200.00 lei (Include TVA)
Favorite
2,000.00 lei (Include TVA)
Favorite
200.00 lei (Include TVA)
Favorite
255.00 lei (Include TVA)
Favorite
38.00 lei (Include TVA)
Favorite
190.00 lei (Include TVA)
Favorite
10.00 lei (Include TVA)
Favorite
165.00 lei (Include TVA)
Favorite
7.70 lei (Include TVA)
Favorite
165.00 lei (Include TVA)
Favorite
165.00 lei (Include TVA)
Favorite
13.20 lei (Include TVA)
Favorite
15.40 lei (Include TVA)
Favorite
163.90 lei (Include TVA)
Favorite
19.00 lei (Include TVA)
Favorite

Intr-un salon de coafura exista o serie de ustensile si aparatura electrica pentru a realizarea perfecta procedeelor de tuns, vopsit, suvitat, coafat sa aplicarea de tratamente. Dotarile unui salon trebuiesc sa fie profesionale, de calitate superioara, pentru a-i fi de mare folosinta stilistului, si pentru a face clientul multumit. Produsele folosite in realizarea tunsorilor, vopsirilor sau tratamentelor sunt la fel de importante, deoarece trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Aceste dotari pentru saloane trebuie sa asigure comfortul si siguranta clientilor.

Intr-un salon de coafura trebuie sa existe necesarul de fotolii de asteptare, oglinzi, dulapuri mari pentru depozitare, scafe pentru par, casti pentru uscarea parului si alte aparate electrice. Curatenie este la fel de importanta intr-un salon. Ca dotari saloane acestea trebuie sa aiba un numar suficient de lenjerii, prosoape, mantii de frizerie pentru a se putea schimba cat mai des. Prosoapele trebuie sa fie de unica folosinta, astfel incat sa se poata arunca dupa s-au terminat procedeele pentru o clienta. Lenjeriile se vor introduce intr-un sac de polietilena dupa ce a fost murdarit si va fi spalat foarte bine. Echipamentele si ustensilele vor fi in permanenta curate si sterilizate. Sterilizarea ustensilelor din metal dintr-un salon se poate face cu ajutorul sterilizatorului cu bile de quartz, fiind foate eficient. Sterilizatorul este un produs electric care nu trebuie sa lipseasca din dotarile pentru saloane.

Fiecare stilist din salon trebuie sa aiba trusa lui profesionala de ustensile si instrumente necesare, cum ar fi piepteni, clesti, perii, foarfei de toate tipurile. Acesta le poate tine intr-un dulapior, poate tine ustensilele neceresa pentru un procedeu in buzunarul halatului sau le poate tine intr-un ucenic de manichiura cu rotile, astfel incat il poate trage dupa el prin salon. Datorita faptului ca stilistii au trusa lor, acestia se vor obisnui cu produsele folosite si cu utilizarea lor, iar munca realizata intr-un timp mai scurt, aratand profesionalism si talent.

Din dotarile pentru saloane nu trebuie sa lipseasca nici produsele de ingrijire sau coafat, precum fixative, tratamente pentru par, geluri de par, ceara, crema ondulatoare, solutia pentru permanet, solutii pentru decapaj. Iluminatul este la fel de important, de aceea deasupra oglinzii se vor instala surse de lumina puternice, pentru a oferi o lumina clara, iar in dreptul fecarei oglinzi va exista o priza pentru folosirea aparatelor electrice.