Filtre Produse Filtre Produse

Categorii Categorii

Epilare

Reducere 30%
169.00 lei 119.00 lei
Favorite
Reducere 28%
249.00 lei 179.00 lei
Favorite
Reducere 27%
75.00 lei 54.99 lei
Favorite
Ceara elastica pentru epilat granule Roial 1 kg Lavanda Reducere 25%
60.00 lei 45.00 lei (Include TVA)
Favorite

Pentru indepartarea perului nedorit de pe suprafata pielii exista diferite produse pentru epilare. Tu doar trebuie sa alegi metoda care ti se pare mai eficienta pentru tine si mai putin dureroasa, apoi te vei putea bucura de o piele fina asa cum iti doresti.

Printre produsele de epilat se gaseste si ceara de epilat, fie ea traditionala, elastica sau de unica folosinta. Epilarea cu ceara este printre cele mai eficiente metode, desi este si cea mai dureroasa. Pielea trebuie sa fie uscata cand se aplica ceara calda cu ajutorul unei spatule din lemn pentru ceara, in sensul cresterii firelor de par. Se aplica si se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se trag fasiile de ceara. Dupa epilare, foloseste un ulei dupa epilare sau o lotiune cu aloe vera pentru a calma pielea. Ceara se va incalzi cu unul din produsele de epilare, mai exact cu decantorul de ceara, iar pentru epilare se va folosi o hartie speciala. Produse pentru epilare, precum ceara pentru incalzire, decantorul sau incalzitorul de ceara, hartia de epilare, spatulele pentru aplicare si uleiul dupa epilare se pot achiziona din magazinele de cosmetice sau de pe site-urile de specialitate.

Alta metoda de epilare este cu ajutorul cremei de epilat, aceasta fiind cea mai rapida solutie. Crema este foarte usor de aplicat pe piele. Nu uita sa testezi crema inainte de aplicare, pe o portiune mica de piele pentru a verifica daca nu ai vreo alergie la una din substantele pe care le contine. Modul de folosire este simplu: se spala pielea cu apa calduta, iar apoi se aplica crema si se lasa sa actioneze. Indepartati-o cu un prosop, apoi clateste-o cu apa calduta. O alta varianta ar fi folosirea lamelor de ras, atunci cand esti in intarziere, dar nu este cea mai indicata metoda. Metoda epilarii cu benzi depilatoare este apreciata de multe femei, deoarece trage parul din radacina lui. Benzile de ceara se vor incalzi in palme, apoi se vor aplica ca si ceara calda. Dupa cateva secunde, poti trage de benzi, apoi aplica uleiul dupa epilare.

Fie ca este cea mai dureroasa, metoda epilarii cu ceara calda este cea mai avantajoasa dintre cele de mai sus. Prin aceasta metoda sanatoasa de epilare, parul va creste mult mai incet, porii pot respira mai bine, deoarece se elimina si un strat de piele moarta.