Filtre Produse Filtre Produse

Gel de baza

28.00 lei (Include TVA)
Favorite
Gel de baza Lila Rossa 14 ml Reducere 9%
22.00 lei 20.00 lei (Include TVA)
Favorite
Bonding gel Jerome Stage 15 ml Reducere 18%
40.00 lei 33.00 lei (Include TVA)
Favorite

Aplicarea unghiilor cu gel este un procedeu care necesita multa rabdare, pricepere si profesionalism. Produsele folosite conteaza foarte mult, deoarece acestea trebuie sa fie de o calitate superioara si sa nu fi depasit data expirarii. Printre produsele esentiale se numara gelurile uv, care pot fi geluri colorate, geluri de finisare, gel de baza, gel de constructie, pensulele folosite pentru aplicarea lor, lampa uv care ajuta la uscarea gelurilor, degresantul de unghii, uleiul pentru cuticule, pile si buffere de diferite duritati si culori, pile electrice, primerul, cat si toap-coatul.

Gelul de baza are o vascozitate putin mai scazuta decat a celorlalte geluri uv, acest produs profesional fiind aplicat pentru a crea aderenta celorlalte straturi de gel. Gelul de baza protejeaza foarte bine unghia si o sigileaza, aparand-o de agentii externi. Acesta previne aparitia infetiilor unghiilor sau a piele, cat si micozele. Gelul de baza are rolul de a prinde bine constructia de unghia naturala, marginile fiind foarte bine sigilate, pentru a se prinde stratul urmator de gel. Acest produs mareste durata de viata a unghiilor cu gel uv, acestea rezistand impecabil pana la 3-4 saptamani, cand trebuiesc reumplute cu gel si realizate cu un alt model sau culoare. Gelul nu ataca unghia in niciun fel, fiind un produs non-toxic, care nu irita unghiile si nici nu le ingalbeneste sau albeste.

Gelul poate intari unghiile natural, in cazul in care este folosit constant si nu are un miros intepator sau respingator. Are o consistenta foarte usoara, astfel ca folosind o pensula destinata aplicarii gelului uv va fi foarte usor de intins pe toata suprafata unghiei. Dupa aplicare, gelul de baza nu se albeste. Este un produs de calitate superioara care asigura o manichiura impecabila. Gelul este disponibil in cantitati diferite, cu preturi accesibile atat uzului personal, cat si profesional.

Achizionarea acestui gel de baza se poate face atat din magazinele specializate de cosmetice si produse de manichiura, cat si online, inclusiv de pe site-ul nostru. Gelul vine sigilat intr-un borcanel de gramaje diferite si ambalat intr-o cutiuta de carton foarte practica. Produsul poate fi cumparat atat singur, cat si ca produs component din kiturile profesionale de constructie a unghiilor cu gel, kiturile de realizare a manichiurii cu substanta acrylica ori din cele care contin produse pentru obtinerea unghiilor cu oja permanenta.