Filtre Produse Filtre Produse

Categorii Categorii

Gene false

16.00 lei (Include TVA)
Favorite
24.00 lei (Include TVA)
Favorite
11.00 lei (Include TVA)
Favorite
13.20 lei (Include TVA)
Favorite
14.00 lei (Include TVA)
Favorite
25.00 lei (Include TVA)
Favorite
66.00 lei (Include TVA)
Favorite
14.00 lei (Include TVA)
Favorite
27.00 lei (Include TVA)
Favorite
3.50 lei (Include TVA)
Favorite
8.00 lei (Include TVA)
Favorite
8.00 lei (Include TVA)
Favorite
55.00 lei (Include TVA)
Favorite
8.00 lei (Include TVA)
Favorite
9.00 lei (Include TVA)
Favorite
16.00 lei (Include TVA)
Favorite
27.50 lei (Include TVA)
Favorite

Genele false sunt alegerea perfecta pentru femeile ce vor sa iasa in evidenta cu o privire spectaculoasa si misterioasa. Acestea sunt ideale pentru finisarea unui machiaj de seara, de gala sau banchet. Ele se gasesc in variante cu fire mai dese pentru un look dramatic, mai rare pentru un aspect natural sau sub forma unor modele fantezie, genele fiind colorote, avand strasuri sau pene.

Aceste gene false au fost folosie pentru prima data in anul 1916 in filmul “Intoleranta”. Regizorul filmuluii D. W. Griffith a dorit ca actrita principala sa aiba pentru film gene lungi si spectaculoase si a sugerat sa se foloseasca butasi de par de la peruca pentru a fi lipide pleoapa. Asa cum ne putem da seama, nicio femeie nu a inceput atunci sa poarte gene false, pentru ca era clar ca erau incomode. Genele false au devenit mai populare prin anii ’60, iar din anul 2000, femeile au inceput sa introduca aceste gene false in ritualul lor de frumusete. Genele au fost folosite in general de modele si fotomodele, petru a crea impresia de gene pline, lungi si voluminoase.

Genele false pot fi realizate din par natural, matase sau din materiale sintetice, pe piata existand in special cele din urma, deoarece nu au preturile atat de mari. Exista spre achizitionare seturi de gene false, care vin sub forma unei cutiute de plastic pe care sunt lipite genele false, iar sub ea fiind pus tubuletul de adeziv de gene. In cazul in care setul nu prezinta si adeziv, acesta poate fi achizitionat separat, la diferite gramaje si preturi.

Inainte sa va aplicati genele false, incercati sa le asezati la ochi fara lipici pentru a vedea cum va sta cu ele. In cazul in care este nevoie, masurati-le si taiati din marginele lor daca acestea sunt mai mari decat genele dumneavoastra naturale. Urmeaza sa pui adezivul pe marginea genelor, apoi asteapta 10-20 de secunde ca aceste gene false sa fie bune de aplicat. Lipeste-le bine cat mai aproape de dunga naturala a genelor. Le poti da cu mascara inainte de a le aplica sau dupa. Pentru a nu se vedea dunga alba de la lipici, poti aplica un tus negru peste aceasta pentru a o astupa si pentru a oferi ochiului un aspect mai seducator.