Filtre Produse Filtre Produse

Categorii Categorii

Lampi UV

395.00 lei (Include TVA)
Favorite
187.00 lei (Include TVA)
Favorite
13.20 lei (Include TVA)
Favorite
93.50 lei (Include TVA)
Favorite
165.00 lei (Include TVA)
Favorite
198.00 lei (Include TVA)
Favorite
64.90 lei (Include TVA)
Favorite
330.00 lei (Include TVA)
Favorite
349.00 lei (Include TVA)
Favorite
108.90 lei (Include TVA)
Favorite
53.90 lei (Include TVA)
Favorite
46.20 lei (Include TVA)
Favorite
372.90 lei (Include TVA)
Favorite
132.00 lei (Include TVA)
Favorite
385.00 lei (Include TVA)
Favorite
93.50 lei (Include TVA)
Favorite

In ultimul timp, pentru realizarea unor manichiuri impresionante si pline de feminitate si stralucire au aparut tot felul de aparaturi care sa infrumuseteze unghiile, printre care unghiile cu gel si unghiile acrylice. Pentru realizarea unghiilor cu gel, avem nevoie de mai multe tipuri de geluri, geluri de baza, geluri camuflaj, geluri de constructie, geluri colorate si de finisare, iar pentru uscarea acestora avem nevoie de o lampa uv.

Pentru uscarea unghiilor cu gel a fost gandita nelipsita lampa uv. Avand mai mult functii, lampa poate seta atat gelurile uv, cat si oje si lacuri de finisare. Pentru ca gelurile uv cuprind polimeri este necesara lampa uv pentru uscarea acestora si pentru realizarea unui finisaj natural si mai usor de intretinut. Un alt beneficiu al uscarii unghiilor in aceasta lampa este eliminarea microbilor si a bacteriilor din zona unghiilor si de pe suprafata unghiei.

Inainte de a cumpara o lampa uv trebuie sa te documentezi foarte bine, deoarece acestea sunt realizate cu diferite functii, in diferite culori si modele, dar si de dimensiuni mai mari sau mai mici, in functie de spatiul pe care il ai in incaperea in care o vei folosi. Acest produs il poti cumpara atat din magazinele de specialitate cat si de pe internet. Ca informatii de baza, ar trebui sa stim ca lampile au becuri de capacitate diferite, de la 4 la 54 watti. Lampile pentru uz personal ar trebui sa aiba becuri de 9-12 watti, iar cele pentru salon becuri de 36 watti. Lampile sunt realizate cu mai multe sau mai putine becuri, intensitatea luminii fiind data acest criteriu. Un alt aspect impotant este distanta dintre bec si zona unde se pozitioneaza unghia. In cazul in care spatiul este prea mare, atunci gelul se va usca mai mai greu. Daca nu lasati unghia sa se usuce atat cat este nevoie, aceasta poate face bule de aer in interior, se poate dezlipi in timp sau se poate crapa, cauzand si rani sau deteriorari ale unghiei natural.

Un lucru foarte bine de stiut este ca, desi lampa uv emana radiatii, acestea nu sunt in numar mare, deci nu va supuneti corpul la boli sau alte pericole. Totusi, pentru a evita orice problema care v-ar putea dauna sanatatii, nu va lasati unghiile mai mult decat este necesar in lampa uv.