Filtre Produse Filtre Produse

Categorii Categorii

Make-up

70.00 lei (Include TVA)
Favorite
90.00 lei (Include TVA)
Favorite
1,000.00 lei (Include TVA)
Favorite
1,300.00 lei (Include TVA)
Favorite
9.00 lei (Include TVA)
Favorite
16.00 lei (Include TVA)
Favorite
16.00 lei (Include TVA)
Favorite
24.00 lei (Include TVA)
Favorite
11.00 lei (Include TVA)
Favorite
130.00 lei (Include TVA)
Favorite
13.20 lei (Include TVA)
Favorite
126.50 lei (Include TVA)
Favorite
14.00 lei (Include TVA)
Favorite
126.50 lei (Include TVA)
Favorite
25.00 lei (Include TVA)
Favorite
66.00 lei (Include TVA)
Favorite
14.00 lei (Include TVA)
Favorite
7.00 lei (Include TVA)
Favorite

Produsele de make-up le acorda femeilor incredere in sine, deoarece ele se simt mult mai bine in pielea lor. Produsele pot accentua trasaturile fetei, culoarea ochilor, a parului sau pot masca sau corecta anumite defecte, cum ar fi cearcane, cosuri, cicatrici. Chiar daca in trusa de cosmetice a unei femei se afla o gramada de produse de make-up, acestea trebuiesc cumparate cu cap si trebuie neaparat sa nu contina alcool, parfum sau substante care pot face rau tenului sau organismului.

In continuare vom vorbi de principalele produse make-up pe care o femeie trebuie sa le aiba in trusa ei de zi cu zi. Fondul de ten este unul dintre produsele care se alege in functie de ten, de puterea de acoperire si de finish-ul pe care il ofera. Acesta se testeaza in lumina naturala in 3 nuante si se va alege nuanta cea mai apropiata de pigmentul pielii. Fondul se testeaza in general pe mandibula. Trebuie cunoscut faptul ca fondurile de ten se impart in doua categorii in functie de pigmentul pielii, cele de start galben si cele de start roz. In cazul in care tenul este foarte curat nu trebuie incarcat cu fon de ten, ci se poate folosi doar un BB cream sau CC cream.

Printre aceste produse de machiaj de baza se regasesc si corectoarele si concealerele. Concealerul sau anti-carcanul s foloseste pentru iluminarea zonei de sub ochi sau pentru a camufla cearcanele unflate sau pronuntate. Cele doua produse se aleg mereu cu o nuanta mai deschisa decat fondul de ten. Produsele pentru obraji, precum bronzer, iluminator, blush, sunt foarte importante pentru aspectul tenului tau. Blush-ul sau fardul de obraz se va folosi in general intr-o nuanta de corai sau piersica, pentru a fi discret. In general, aceste produse se gasesc sub mai multe nuante in aceeasi paleta, de aceea se pot combina foarte bine pentru a crea culoarea perfecta.

Rimelul este produsul care nu trebuie sa lipseasca, indiferent de varsta. Acesta poate schimba aspectul fetei de unul singur, fara alte produse de infrumusetare. Mascara ofera genelor lugime, volum si curbare pentru a face privirea mai seducatoare. Mascara se aplica doar prin miscari in zig-zag, incepand de la radacina catre varfuri. Rujul este la fel de indispensabil din geanta oricarei femei. Culoarea acesteia trebuie sa fie in concoranta cu nuanta pielii, a ochilor si a parului. In general, nuantele inchise subtiaza buzele, iar cele deschise, cremoase, le fac mai voluminoase.