Filtre Produse Filtre Produse

Masa pentru manichiura

2,000.00 lei (Include TVA)
Favorite
1,650.00 lei (Include TVA)
Favorite
2,750.00 lei (Include TVA)
Favorite
2,750.00 lei (Include TVA)
Favorite
1,870.00 lei (Include TVA)
Favorite
1,760.00 lei (Include TVA)
Favorite
1,650.00 lei (Include TVA)
Favorite
1,600.00 lei (Include TVA)
Favorite
Masa pentru manichiura cu aspirator incorporat YM-014B Reducere 28%
1,600.00 lei 1,150.00 lei (Include TVA)
În afara stocului Favorite
1,980.00 lei (Include TVA)
Favorite

Masa de manechiura profesionala

Intr-un salon de manichiura exista o gramada de ustensile si accesorii folositoarea ingrijirii unghiilor, a aplicarii ojei permante sau a constructiei de unghii false din gel uv sau acryl. Personalul din salon trebuie sa isi trateze clientii in cele mai bune conditii, asigurandu-le necesarul de comfort si siguranta. In salonul de manichiura si pedichiura se vor folosi ustensile profesionale. Intretinerea acestora este foarte importanta, ele fiind dezinfectate intr-un sterilizator cu bile de quartz ori de cate ori este cazul, ferind clientii de bacterii si microbi. In cazul altor ustensile si corpuri mai mari precum masa pentru manichiura, aceasta se va dezifecta cu ajutorul unui spray cu pulverizator.

Mesele pentru manichiura trebuie sa fie foarte trainice si utile. Acestea trebuie sa fie in ton cu restul mobilierului din salon in cazul unui salon mai cochet. Exista pe piata o gama foarte diversificata de modele de mese pentru manichiura, acestea satisacand orice dorinta. Cele mai importante aspecte la care trebuie sa fiti atenti atunci cand doriti sa achizitionati o masa pentru manichiura sunt in primul rand reprezentate de dimensiune. In general mesele sunt alese in dimensiuni destul de reduse pentru a nu ocupa foarte mult spatiu intr-un salon, dar si asa sunt foarte bine dotate. Mesele se pot achizitiona de multe ori si la comada. Acestea pot fi realizate din lemn, plastic sau metal.

Masa manechiura ieftina

O masa pentru manichiura este prevazuta cu un spatiu de depozitare destul de bogat. Alegeti mese care au la baza lor sertare sau rafturi in care sa depozitati ustensilele necesare din lemn, plastic, metal sticla sau material textil. Tot pentru depozitate exista de cumparat anumite suporturi de oje sau de pensule care pot fi asezate pe masa de lucru sau pot fi prinse pe peretele de langa masa. Masa trebuie sa fie comoda si pentru tehnicianul de manichiura. Aceasta trebuie sa ii ofere stabilitate pentru realizarea unor tehnici, trebuie sa ii ofere libertatea de a sta cat mai aproape de mainile clientei si mai ales sa fie foarte usor de curatat.

O masa pentru manichiura este in general foarte usor de ingrijit. Se vor sterge resturile de substante de pe aceasta, apoi se vor pulveriza substante de curatare si dezinfectare. Cu ajutrul unor lavete sterile se vor curata foarte bine blatul, sertarele, rafturile, dar si spatiile mai mici de depozitare.