Filtre Produse Filtre Produse

Categorii Categorii

Mobilier Salon Infrumusetare

Reducere 10%
499.00 lei 449.00 lei (Include TVA)
Favorite
572.00 lei (Include TVA)
Favorite
517.00 lei (Include TVA)
Favorite
495.00 lei (Include TVA)
Favorite
495.00 lei (Include TVA)
Favorite
484.00 lei (Include TVA)
Favorite
517.00 lei (Include TVA)
Favorite
269.50 lei (Include TVA)
Favorite
330.00 lei (Include TVA)
Favorite
Reducere 7%
330.00 lei 308.00 lei (Include TVA)
Favorite
Suport pentru pedichiura Reducere 21%
180.00 lei 141.90 lei (Include TVA)
În afara stocului Favorite
255.00 lei (Include TVA)
Favorite
200.00 lei (Include TVA)
Favorite
137.50 lei (Include TVA)
Favorite
137.50 lei (Include TVA)
Favorite
1,208.90 lei (Include TVA)
Favorite
Reducere 23%
999.00 lei 768.90 lei (Include TVA)
Favorite
Reducere 20%
999.00 lei 799.00 lei (Include TVA)
Favorite
1,800.00 lei (Include TVA)
Favorite

Tot ceea ce vă doriți pentru dotarea și amenajarea în detaliu a salonului dvs. găsiţi la noi! Stim cât de important este să aveți un mobilier pentru coafor care să fie caracterizat de utilitate și design placut și modern, prin urmare ne-am centrat pe selectarea acelor produse de calitate net superioară, accesibile din punct de vedere al prețurilor şi diversificate în funcție de destinația fiecăruia. Astfel, fie că aveţi nevoie de mobilier pentru cosmetică, manichiură, frizerie sau coafor, noi vă punem la dispoziție o gamă variată din care puteți alege.

Coaforul este locul pe care îl vizităm cel puțin lunar. Pentru femei contează și cele mai mici detalii, așa că atunci când merg să se coafeze ochii lor admiră atât personalul, cât și imaginea salonului. Mobilierul destinat părţii de coafură nu trebuie să fie un aspect de neglijat. Mai mult, fiecare instrument ar trebui să aibă locul lui. Din gama acestui ansamblu fac parte atât scaunul, ce trebuie să fie confortabil și relaxant, masa, oglinda și rafturile pe care sunt depozitate diferitele obiecte, fie de decor, fie instrumente ce sunt folosite zi de zi.

Trebuie să ţineţi cont de faptul că acesta poate conferi un aspect excelent spațiului în care lucraţi, personalizându-vă totodată salonul, iar mai mult decât atât fiecare piesă având o utilitate de necontestat. În situaţia în care sunteţi pasionaţi de design va trebui, de asemenea, să țineţi cont de forma și de nuanța mobilierului.

Salonul de coafura trebuie dotat cu fotolii cât mai confortabile, oglinzi, dulăpioare, ucenici, scafe pentru spălarea părului. De asemenea, un aspect important ce nu ţine de această parte, însă care se dovedeşte a fi foarte important îl constituie instalația de aerisire, ce trebuie foarte bine îngrijită și este necesar să funcționeze la parametrii normali, pentru că la un coafor se lucrează și cu substanțe chimice.

Cât despre canapele și scaunele, se știe că trebuie să fie relaxante şi comode pentru clienţi, iar modelul acestora nu este unul standard. Puteţi alege produsele pe care vi le doriţi sau care corespund cel mai bine cu imaginea salonului. De altfel, din această gamă mai pot face parte și măsuțele pe care sunt așezate diferite reviste sau unde puteţi servi clienţii cu un ceai sau cafea.

Mai mult decât atât vă garantăm faptul că piesele de mobilier pentru salon, pe care vi le punem la dispoziţie, sunt foarte rezistente de-a lungul timpului. Plus că o investiţie ca aceasta ar trebui făcută o singură dată, prin urmare puneţi accent pe calitate, versatilitate şi modernism.