Filtre Produse Filtre Produse

Pensule make-up

70.00 lei (Include TVA)
Favorite
90.00 lei (Include TVA)
Favorite
7.00 lei (Include TVA)
Favorite
70.00 lei (Include TVA)
Favorite
200.00 lei (Include TVA)
Favorite
15.40 lei (Include TVA)
Favorite
24.20 lei (Include TVA)
Favorite
22.00 lei (Include TVA)
Favorite
35.20 lei (Include TVA)
Favorite
19.80 lei (Include TVA)
Favorite
19.80 lei (Include TVA)
Favorite
24.20 lei (Include TVA)
Favorite
17.60 lei (Include TVA)
Favorite

Pentru a obtine rezulatatele dorite in materie de machiaj, ai nevoie de cosmetice de caliatate si mai ales de pensule. Insa, este foarte important sa stim cum folosim aceste pensule, la ce le folosim,si din ce fibre sunt- naturale sau sintetice. Manerele pensulelor sunt de obicei din lemn de o rezistenta superioara sau din plastic. Parul pensulelor poate fi natural, din par de mistret, veverita sau camila sau fir sintetic, si poate avea duritati diferite in functie de rolul lor in tehnica de machiaj.

Principalele pensule machiaj pe care trebuie sa le aiba orice doamna sau domnisoara in trusa sa de machiaj sunt pensula de fond de ten, de buze, de fard de ochi, de contur si pensulele cu burete, insa lista poate continua. In privinta pensulei de fond de ten, aceasta trebuie sa fie din par artificial, foarte fin, pentru a putea intinde perfect fondul de ten care poate avea stari de lichiditate diferite. Ai grija sa nu apesi pensula pe fata, dar sa o plimbi pe toata suprafata fetei, folosind indeajuns produs cat sa acoperi toate micile imperfectiuni.

Daca vorbim de pensule machiaj pentru fard de ochi, aici gasim o gama mult mai diversa, in forme si marimi diferite. Acestea au rolul de a aplica produsul cu precizie, fiind folosite pentru aplicarea pe toata pleoapa, aplicarea in pliul ochiului, pe arcada sau realizarea machiajului Smokey eyes. Tipul de peri nu conteaza atat de mult, ci doar trebuie sa puteti folosi pensula si pentru machiaj praf, machiaj tip gel crema sau pigment. Tot pentru ochi sunt folosite si pensule machiaj cu burete, acestea fiind folosite pentru a imbina culorile din zonele diferite de pe pleoapa si pentru a face dungile trasate cu dermatograful mai spontane. Beneficiul aplicarii machiajului cu o pensula buretel este ca acestea pot aplica o cantitate mai mare de produs decat cele cu fire. Trebuie sa aveti mare grija la calitatea bureteilor pentru a nu risca sa se dezlipeasca de pe cadul metalic si sa nu va zgariati sau loviti.

Si pentru ca auzim des de contouring, pensula de machiaj pentru contur este foarte importanta in trusa unei femei. Cu aceasta puteti aplica bronzerul sau puteti aplica sub pometi fondul de ten mai inchis, pe pometi aplicati fardul de obraz in orice nuanta de roz doriti, iar deasupra puteti folosi dupa plac un iluminator. Luati foarte putin produs si inainte de a-l aplica pe ten, scuturati-o usor pentru a elimina excesul de fard.