Filtre Produse Filtre Produse

Scaune cosmetica

200.00 lei (Include TVA)
Favorite
255.00 lei (Include TVA)
Favorite
137.50 lei (Include TVA)
Favorite
137.50 lei (Include TVA)
Favorite
1,400.00 lei (Include TVA)
Favorite
1,550.00 lei (Include TVA)
Favorite
scaun cosmetica Reducere 2%
280.00 lei 275.00 lei (Include TVA)
Favorite

Scaune saloane de cosmetica si frizerii

Puteți alege din gama noastră diversificată de produse, acel scaun pentru cosmetică care vă simplifică munca și vă garantează cele mai bune condiții de desfășurare a activității. Acestea sunt foarte accesibile din punct de vedere al prețurilor și prezintă caracteristici esențiale de care trebuie să țineți cont la momentul alegerii, precum mobilitate maximă, reglaj al înalțimii în funcție de preferințe, rezistența în timp, dar și un design atractiv, adaptabil pentru orice încăpere de salon.

Unul dintre domeniile adorate de femei, este cel al cosmeticii, care reprezinta printre altele pionul principal în imaginea noastră.

Mobilierul face parte din design-ul de interior al salonului, incluzând numeroase beneficii și avantaje. În primul rând, un mobilier rezistent și îngrijit va reflecta mediul profesional în care se lucrează, iar scaunul și masa pentru cosmetică arată care este grija salonului pentru clienții săi. Scaunele de pedichiura sunt comode si usor de utilizat.

Prin urmare, produsele de acest tip diferă de la un producător la altul, la fel și prețurile acestora. Aspectul acestuia este pe atât de important, precum utilitatea lui, iar dacă țineți la felul cum arată salonul, atunci va trebui să alegeți o culoare și un design potrivit şi versatil. In oferta noastra am inclus atat scaune pentru saloane cat si pentru frizerii.

Cu siguranță, culorile nu se opresc doar la negru, din contră, acestea pornesc de la alb, până la cele mai îndrăznețe și extravagante nuanțe, satisfăcând o gamă cât mai variată de preferinţe. Raportul calitate-pret scaune este excelent. De asemenea, scaunele pot fi realizate și din piele ecologică, din metal sau plastic, pot avea o pompă cu ajutorul căreia acesta să poată fi manevrat cu uşurinţă.

Scaunele fac parte din mobilier

Importanța lui este atât de mare, încât nici nu vă imaginați. Cu toate acestea, vă sfătuim să investiţi în calitate şi în tehnologie, cu scopul de a vă uşura munca şi de a asigura confortul şi un grad ridicat de calitate al serviciilor pentru clienţi.

Un alt aspect al acestui produs constă în existența sau nonexistenţa unui spătar. Nu toate scaunele dispun de spătar, însă ar fi recomandat ca acest accesoriu să existe, luând în considerare faptul că un client vine după o zi agitată la salon și trebuie să se relaxeze și să se simtă confortabil.

Pentru că este important confortul, produsele de acest tip trebuie alese cu mare atenție, iar detaliile ce par la prima vedere nesimnificative trebuie luate în vizor, fără a sta prea mult pe gânduri. Și nu uitați! Mediul contează, îl poate face pe om să se simtă în largul lui şi să revină oricând cu mare plăcere.