Filtre Produse Filtre Produse

Categorii Categorii

Unghii false

10.00 lei (Include TVA)
Favorite
5.50 lei (Include TVA)
Favorite
8.80 lei (Include TVA)
Favorite
30.80 lei (Include TVA)
Favorite
30.80 lei (Include TVA)
Favorite
4.40 lei (Include TVA)
Favorite
Tipsuri colorate Miley pentru manichiura Reducere 27%
12.00 lei 8.80 lei (Include TVA)
16.50 lei (Include TVA)
Favorite
16.50 lei (Include TVA)
Favorite
tips varfuri french Reducere 34%
15.00 lei 9.90 lei (Include TVA)
Favorite

Nelipsite din activitatea și trusa fiecărei manichiuriste sunt tipsurile, ideale pentru realizarea unor construcții de unghii false perfecte și rezistente o perioadă mai lungă de timp. Acestea sunt disponibile sub diferite forme, culori, dimensiuni şi materiale, în funcție de preferințele dvs.

Acestea sunt foarte ușor de aplicat, cu ajutorul unui lipici special și, mai mult decat atat, sunt facil de adaptat la forma unghiei. Ne aflam aici pentru a vă oferi produse de înaltă calitate, rezistente si ușor flexibile, care nu se rup la prima atingere sau la scurt timp după aplicare.

Acestea reprezintă o soluție ideală şi o alternativă pentru femeile care nu au unghii naturale sănătoase sau lungi, deseori confruntându-se cu procesul de exfoliere. Este foarte important ca atunci când ne dorim o manichiura perfectă din toate punctele de vedere să apelăm și la alte metode. Mai exact, acestea reprezintă o alternativă perfectă atunci când cele naturale nu cresc sau nu rezistă foarte mult timp.

Avantajele principale ale acestor tipsuri constau în faptul că sunt frumoase și se mențin foarte bine, iar atunci când unghiile cresc acestea pot fi îndepărtate. De asemenea, astfel de produse se regăsesc sub mai multe feluri: french white, crystal clear etc.

Acestea se pregătesc în prealabil. Astfel, primul pas constă în curățărea suprafeţei unghiale, ca apoi să se aplică primul strat de gel peste tips. Se pot usuca fie natural, dar timpul va fi mai lung sau prin folosirea unei lămpi uv. La final, pot fi atașate diferite decorațiuni: flori, pulbere strălucitoare etc. Indiferent de ceea ce veți aplica la final, decorațiunea se va menține, iar aplicarea se va dovedi extrem de facilă.

Folosind aceasta tehnică manichiura ta va arata foarte bine și pot stârni invidia oricărei femei. Tehnica poate fi aleasă în funcție de preferințe. De asemenea, acestea se pot degresa și pili în funcție de forma dorită .

Nu lăsați unghiile să vă strice imaginea. Din contră, având în vedere multitudinea de metode existente pe piaţă în ziua de astăzi, pentru a obține o manichiură ca la carte, este păcat să nu profitați din plin de ele. Unghiile false cu tipsuri pot fi realizate chiar și acasă, așa că nu trebuie să vă îngrijorați, acestea sunt ideale şi perfect adaptabile, putând fi decorate în funcţie de preferinţele personale.